Для приготування ідеального стейка потрібне якісне м'ясо, необхідний набір спецій і, зрозуміло, правильне просмажування.
Є просто спосіб орієнтуватися за часом приготування. Однак, це далеко не найправильніший спосіб. Адже температура готування, товщина та вид м'яса завжди різні, а в рецептах використовується тільки орієнтовний час готування. Через це м'ясо може пересмажуватися й втратити соковитість або того гірше — підгоріти зовні, а всередині залишитися сирим.
Для правильного приготування м'яса рекомендуємо використовувати термометр для м'яса з виносним щупом. З його допомогою якість м'ясних страв, що готуються, вийде на принципово новий рівень.
Яка ж головна перевага такого термометра?
Знання температури всередині! Це і є ключ до ідеального просмаження м'яса.
Якщо ви знатимете температуру духовки або гриля, то це лише орієнтировий показник. Нас же цікавить саме температура всередині м'яса. Саме вона відповідає за готовність, смак і соковитість стейка.
Використовуючи електронний термометр із виносним щупом, Ви зможете точно за рецептом приготувати стейк своєї ідеальної просмаження: з скоринкою, "з кров'ю" або простий смачний стейк із середнім просмаженням.
Ви знатимете, чи готове м'ясо всередині, а це найголовніший показник під час перевірки готовності страви з м'яса.
Кулінарний термометр із виносним щупом також підійде й для інших рецептів — щуп не боїться ні температури, ні рідини. Його можна використовувати для приготування риби, супів, квасу, випічки з тіста та інших десертів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Boxshop |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Користувацькі характеристики | |
Вид | Електронний |
Діапазон температур | від -50°C до 250°C |
Довжина щупа | 15 см |
Призначення | Для продуктів |
Тип | Термометр |
Точність | ±1°С / ±1 % |
Колір | Сріблястий |
Елементи живлення | Батарейка AAA |
Інформація для замовлення
- Ціна: 639 ₴